Intervjuer

 • Supporterklubben har intervjuet Lillestrømspiller og Aston Villa supporter Arild Sundgot!

  Noen av dere vet kanskje at Arild Sundgot er Aston Villa supporter. Han er dessuten medlem av supporterklubben!! Arild stilte sporty opp for et lite intervju og her kan du lese hva han svarte på spørsmål om Aston Villa.

 • Supporter klubben møtte Villa legenden Gary Shaw!!

  Ligamester for Villa 1981, Serievinner cupen for Villa 1982. I tillegg ble han kåret til årets ungespiller i England 1981 og årets ungespiller i Europa 1982.

 • Supporter klubben møtte Danny ”Black Danny” Brown!

  Danny Brown er kanskje den mest kjente Aston Villa supporteren både pga av hans utsende og høyde, men først og fremst som en av de som gikk i første rekke for Aston Villa hooligans gruppen C Crew på 70 og 80 tallet.

 • Supporter klubben har intervjuet Per A. Flod

  Per A. Flod var sentral i overgang til John Carew fra Lyon til Villa. Han forteller om dette i intervjuet og sier også at Carew var i nærhetene av en overgang til Villa allerede når han gikk til Besiktas. I tillegg forteller han om hvilke forskjeller det er på Villa og andre klubber Carew har spilt for.

 • Intervju med Graham Taylor

  Det er lørdag formiddag. solen skinner ute. jeg sitter på et kontor på bodymoor heath sammen med styreformann Espen Skotterud. dette er en dag utenom det vanlige. vi har akkurat hilst på dion dublin og venter nå på å få intervjue graham taylor. tror ikke jeg var alene om å være en smule nervøs.